Vill bara säga det:

NU ÅKER VI!
HEJDÅ NORRLAND!
VÄSTERÅS OCH ÖLAND - HERE I COME!

/Jenny

Lusthus och sommarnatt

Så otroligt härligt att se mina älsklingar igen!  Karin kom förbi på besök vid 23 snåret och blev kvar tills vi skiljdes åt vid klockan 2 och jag och Jennie pallrade oss i säng hostandes i 2 olika rum. Jag såg solen skymta när jag drog för persiennerna och log när jag lät mig omfamnas av det gosiga täcket. Kvällen tillbringades till största del i ett litet lusthus tillsammans med musik, choklad, popcorn och världens godaste cheescake med hallon och vit choklad. Jag var mäkta imponerad av Jennies insats med den.

Jag säger inte mer än att kvällen var toppen. Det avverkades en del samtalsämnen under denna kväll och en del var mindre roliga eller lite för tunga, men det är sådant som också måste få ventileras, då känner man att man lever.

Långtidsprognosen skvallrar om solsken och 25 grader varmt nu till veckan i Ölandstrakten och jag håller alla tummar för att den far med sanning för mig.

Massa kramar!

/Jenny

Gråter och skrattar om vartannat

Jag är fortfarande inte fullt frisk.
Jag missar dansen på Onsdag och kommer ha ofrivilligt uppehåll i 2 veckor, fattar ni! 2 jävla vekcor! Det är ju helt otroligt värdelöst och fruktansvärt hemskt!

Imorgon får jag iallafall träffa underbara babes. Som jag har längtat, ni kan inte ana!

Jag beställer solsken till Ölandsvistelsen och tänker köpa mig et fräsigt strandplagg att dölja alla celluliter i på beachen ;) hehe

Det är inte lätt att vara.... det är fan inte lätt att finnas till.

//JEnny


Efterlyses

Kärlek, närhet, trygghet och värme på replängs avstånd efterlyses.
Och tolerans. Massor av tolerans.

Anmälan senast år 2050


Ovanstående är skrivet med lättsamt tonläge. Jag klarar mig utmärkt all-by-my-self.
Men ibland önskar man att man fick känna sig vacker och god.
Också av någon annan.

//Jenny


Jag skiter i all och det skiter jag i :P

Bara så du vet Hanna, det går det också ;)
<3






"I can dance with you honey, if you think it´s funny..."

"Dancingqueen"

"Are we human, or are we dancer?"

"Please, don´t stop the music!"

"Dancing in the streets"

"Flashdance"

"Dancin´ in the moonlight"

the list goes on... :P

/Jenny



Hej tjejer!

Hej tjejer!

Hoppas allt är bra med er. Jag saknar er som bara den!

Karin jag har pengar till dig, åk inte till Norge utan dem är du snäll!

Grattis Madeleine och Hanna! Jag önskar jag ahde kunant fira er båda men dte får vi ta en annan gång.

Jag känner att oron över att tappa kontakten med er alla börjar infinna sig. Och det får itne hända! Då går jag in i en depressionsblandad kris! NI vet att jag behöver er!

Så fort jag blir frisk tänker jag träffa er! Det tänker jag göra innan jag åker på semester. Vilket är slutet av vecka 26. Så jag tycker att ni alla kan boka upp mig i er kalender!

//JEnny

Förlåt mig för min ytlighet

Alltså, jag vet att ni vill att jag ska skriva kloka ord, poesi och budskap. Men jag har liksom tagit paus från det. Jag hoppas att ni inte tycker sämre om mig för det.

Jag vet inte vad annat jag ska prata om än dans. Vilket har resulterat i att jag istället skrivit blogginlägg på forumet dansmaffian. Där jag och mina medmänniskor dansarna pratar, ja, dans hela dagarna och kvälalrna.

Jag lovar att om det kommer upp något lurigt och djupt så ska jag förmedla det till er. men tills dess får ni hålla till godo med den tråkiga, dansgalningen från skogen som tagit ofrivilligt/frivilligt sommarlov från sin analysförmåga. Och vet ni vad, jag förtjänar det!

Det är så jäkla roligt att få positiv feedback och uppmuntran när man dansar. Och att lära sig nya saker. Lagom till dansveckan har jag nu provat både snabbfox och gnuss. Himlen öppnar sig och väntar på mig! HALLELUJAH!

//JEnny

Det är över nu, men det kommer mera

Ja gymnasietiden är slut.
En ny tid har börjat.
Jag är ett komabarn som sovit 3 timamr inatt och sedan suttit som "elev" på ett annat ställe och lyssnat på information allt medan jag försökte hålla mina grusiga ögon halvt öppna iallafall. Mellan klockan 8 och 16.30. Wosch, sommarlovet tär på en :S :Men pengar ska det bli.

Jag är ändå mycket lyckligare än jag trodde jag skulle vara idag!
Jag vill tacka alla underbara tjejer som gjorde min dag fantastisk och minnesvärd och min kväll till en höjdarkväll över alla förväntningar! (Sandra vi äger på att skaka rumpa!) Och visst märks det att man är ovan vid att "fixa män" annat än när man ska ha de till att bugga och foxa på loge med. Men det gick ju alldeles fint det också. Jag antar att det är en vanesak. Jag kan ju alltid se och lära av Hanna G, hon vet hur man fixar män vid bardisken hon! (eLLER VAR DET HON SOM BLEV FIXAD PÅ BARDISKEN?)

Jag älskar er alla, kärlek till mina änglar!

Mina föräldrar gjorde mig även de till den lyckligaste i världen! Jag har nu en snygg och utomordentligt stilig laptop! OCH VI SKA ÅKA TILL ÖLAND PÅ SEMESTERN OCH JAG KOMMER FÅ DANSA EN HEL VECKA! Jag kan helt enkelt inte bli lyckligare!

Vi får höras snarast mina vänner. Nu ska jag gå och drägla över dansskor och se om jag kanske ska beställa de så jag ahr de till dansveckan för om (typ) 3 veckor, är jag dancingqueen på den vackraste ön! Jag vet att ni inte är avundsjuka på mig, men jag är fan avundsjuk på mig själv!

Halvdöd blogg

Ja den här bloggen verkar ha haft sina glansdagar. Nåja, en uppdatering om vad som händer i mitt liv kanske är på sin plats. Kanske borde jag också uppdatera med klokheter, men vi får väl se hur det lir med det.

Nåväl, balen är avklarad. Balen är överskattad och folk beter sig som svin vid fina middagar. Men förutom det så var jag nöjd. Det blir avd man gör det till och minnesvärt var det allt, med alla vackra varelser runt omkring. Och fantastisk mat!

Den här veckan har varit helt otrolig! I onsdags var jag i Baggböle och dansade, den kvällen var fantastisk och jag har haft en sådan tur, verkligen, träffat flera fantastiska dansare och lärt mig massvis på kort tid.
I torsdags var ju balen så det var också en höjdarkväll.
I fredags, ojoj, då var det dans igen, denna gången i Gräsmyr. Fantastisk loge, fantastiska människor, fantastiskt band, fantastiska stämning, fantastiskt kallt väder! En höjdarkväll så bra som jag vet inte vad! Alltså jag dööör av lycka! (Nästan, fast jag lever, mer än nåonsin och om livet tar slut efter studenten så har jag iaf dansen. Så länge jag har pengar... men det är ett problem som får komma då.)

Alltså dans i mitt <3, dansmänniskor i mitt <3! Mer dans till folket!
Är det ingen som har lust att fara på dansgala den 24 Juli i Gräsmyr, Rolandz är där, dvs. Robert Gustavssons "dansband" . Haha :P Men jag glömde ju att ingen av er förstår tjusningen med att betala massa pengar för att få byta skratt och svett med andra människor.

Inget slår för övrigt en riktigt, riktigt gosig fox.. hehe *rodnar* Synd bara, jag menar på åldersskillnaden.
Men man går inte på socialdans för att ragga. Man går på socialdans för att ha roligt, dansa och umgås, och gosa. Och jag har fått lära mig att det är helt ok att vara dansförälskad.. i flera till och med :P

Föresten! Jag kanske kommer bli den lyckligaste nyfrälsta dansflickan på jorden i sommar! Men det tål att ses till veckan. Och blir det som jag hoppas så kommer jag skrika högt, både här och i verkligheten!

Mer dans till folket, mer intresse för dans hos mina kompisar tack!
//Jenny

Den kommer, gott folk, den kommer och snart är den här.

Skymningen steg,
ner över själen.
Månen sjönk,
över hjärtats slag.

Det talades tyst om sorg och saknad.
Och befängda kommentarer i korridormiljö.

Det rullar tårar över kanterna på fransprydda ögon. 
Pussar och klapp bildar kramring runt hjärtan.
Och befäster ett skratt, en tanke, en känsla,
från någon, och man säger "vi ses igen",
men menar aldrig.

Någon som hörde hemma där,
innan skymningen fick stiga.
Innan månen fick sjunka.
Innan tårar fick trilla.

Och studenten är här.

RSS 2.0