Jag älskar dig, Del 1

Om kärlek i vardagen.

Många tror att när vardagen knackar på så flyr passion och kärlek fältet för gott. Men så behöver det inte bli. Allt som krävs är lite medvetenhet och vilja. Samt självklart att du tycker om personen som får rollen som käresta.
Det handlar om att lära sig visa kärlek på ett sätt som inte kräver veckovis planering eller en tjock plånbok. Och små vardagstips på kärlek finns det gott om. Här kommer några.

- Duka fram kvällsfika i soffan på en bricka med tända ljus, favoriteet och en lite finare macka en den med smör och en ostskiva. Variationen av smörgåsar är oändlig.

- Lämna små små ord av kärlek till din älskade, i kylskåpet, i tandvorstglaset, eller varför inte i underklädeslådan? ;)

- Låna ut dina vantar när HAN fryser någon gång. (mycket uppskattat)

- Fråga om ni inte kan tvätta bilen tillsammans, det är faktiskt mycket roligare än det verkar och kommer bjuda på många skratt.

- Spontanmassage i soffan funkar alltid.

- Ta initiativ utan att bestämma. Istället för att kräva saker eller gnälla för att ni aldrig gör något, föreslå saker. Gärna sådant ni kan göra tillsammans, kan vi inte baka en kladdkaka, uppdatera fotoalbumen, eller ta en promenad? Då visar du att du gärna gör saker tillsammans och ni slipper avsluta kvällen halvsovandes i varsitt hörn av soffan framför doktor Phil.

Nästa del i Jag älskar dig serien blir att lära sig vad man kan göra när man vill göra det där lilla extra, för någon som betyder det där extra i ens liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0