Vissa gör si, andra så, eller inget dera.

Det står en flicka i en kassa på en Sushirestaurang. Det står en flicka i receptionen på en anläggning där man bör vara träningsvan. Det står en flicka och hänger på arbetsförmedlingen. Det står en flicka i kön på Ica. Det sitter en flicka vid köksbordet och läser morgontidning. Det sitter en flicka med laptop i knät. Det sitter en flicka på bänken som bor granne med havet, och ser sig omkring. Det ligger en flicka på golvet i en träningslokal. Det ligger en flicka på soffan. Det ligger en flicka i sängen idag, och där lär hon stanna till imorgon.

Överallt ser man henne. Överallt går hon. Överallt sitter och överallt står hon. Jämt ska hon prata, kan inte va tyst, det vore bättre om hon inte sa ett knyst. Tittar och talar och frågar om allt. Inte konstigt att människor beter sig kallt. Missuppfattas och tappas bort. Alltid i farten, utan listan är allt annat än kort. Rimmar och flummar i oändlighet, eftersom ord och att skapa är det bästa hon vet. Om hon var stor skulle hon lära sig leva. Lära sig sy varje trasig reva. Lära sig leva utan idioti, att kommunicera via telepati. Att bygga ner murar istället för upp och skaffa en dygnsrytm som liknar en tupp. Stolt bära huvudet högre än en giraff, utan att någon skulle våga utdela straff. Låta alla se vilken hjälte hon är. Hålla sig själv förbannat kär. Sova på siden och vakna utan sorg. Skörda sina frukter och bära i en korg. Dela med sig till alla och en var. Tills hon inga frukter hade kvar. Då skulle hon somna, sen skulle hon vakna. Utan att sina frukter sakna. Och fortsätta leva precis som förut. För när livet är toppen, vill man inte att det tar slut.

Bli en livsnjutare du också! Bli en egenkär människa du med! Bli den personen du vill vara! Bli den vinnare du alltid vetat att du är! Bli allt du önskar, allt du vill! Och mer där till.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Hanna

Du får mig att le :) och du är fortfarande en nyans i min vardag, och ja, på ett annorlunda sätt men. Det behöver inte vara något negativt för du är fortfarande en nyans - en av de klaraste och tydligaste. Bara så du vet :)

2009-09-12 @ 16:06:55
Postat av: jennie

Du ska SÅ bli någonting med coaching. Kanske kan du coacha mig att typ.... göra något vettigt av mitt liv?

2009-09-12 @ 16:13:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0