Det knaprar

Sitter vid min nya dator och är i farten med att försöka skapa blogginlägg nummer två i räkningen. bakom mig sitter Jenny och hon ser så besynnerlig ut. Måste vara för att vi är så nöjda just nu med vad vi åstadkommit under dagen. För vi har varit flitiga, vi har varit effektiva och rent utav grymma. Så nu åtnjuter vi en dammfri miljö med kristallklara fönster och väldoftande rum. Hösten kan nu ta ton med sitt bittra mörker och kyla för nu har vi förberett livet inomhus. Detta invigde vi med att bjuda hem en kollega och godvän på en delikat fiskegryta. Klockrent koncept att bjuda hem någon och prova på något nytt recept, kan rekommenderas.

I morgon så lämnar vi Karlskrona för nya äventyr. I morgon styr vi Saaben till min hemstad Borås. Ska bli kul att få träffa familjen igen och kika vad som hänt i den lilla staden.

Som vanligt tar det mig evigheter att författa dessa blogginlägg, får se när man får upp ett flyt.

Vad som sker i bakgrunden just nu är att Jenny letar balklänningar och är superfokuserad för att hitta den där rätta modellen. Vi ämnar gå på Officersbal i November, får försöka stötta henne i den lilla kris som detta försatt henne i. Kanske hjälper det om man bjuder på en håruppsättning?

Tiden knaprar (man hör det), snart är det julafton.

Eder / J Berg


Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja tiden knaprar minst sagt på. Men det får inte vara julafton riktigt än, så fort får det faktiskt inte gå :P



FÖRRESTEN JENNY!!! MIRRE HAR PÅ NYTT STARTAT UPP EN BLOGG! MIRREWINK.BLOGG.SE

VET INTE VARFÖR DETTA SKREVS MED VERSALER MEN AJA, INFORMATIONEN FRAMFÖRD I ALLA FALL.

2009-09-19 @ 22:46:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0