Nu har jag...

... varit positiv mestadels i en månad. Det är ganska jobbigt men mycket givande. Det tar ju en massa tid energi och kraft till det men man får massa bra också!

Igår var jag med tjejerna. Det var mycket mycket roligt! Vi fick en jättegod middag hos Jennie och en massa fina ord om oss till oss. Sedan fick Jennie och jag prova på utelivet hehe. Corona fick det blev och jag vet itne med dig Jennie men jag tyckte det var mycket trevligare än jag föreställt mig och hade jätteroligt! Hanna H var en riktig jävel på att släppa lös för en gångs skull. Hon visar upp nya sidor ta me fan hela tiden. Alltid lika roligt. Sandra och Hanna G var kanske itne riktigt lika taggade som vi, men de kan inte neka till att det var trevligt att få umgås iaf!

Sedan vill jag bara tillägga till detta att vi var de 5 snyggaste brudarna på hela stället och att Madeleine får vara med på sjätte plats. :P

Det är så himla smart det där med hur man kan växla mellan att vara ambitiös i skolan, djup i samtal och ändå kunna slå om och få vara precis så ytlig och glad man vill när man känner för det. En jobbig skolvecka hade inte kunnat avslutas bättre än det här.

Inte nog med detta så var det en till sak som var med och gjorde min dag. Jag och Hanna H lekte kurragömma p åstadsbibblan och sprang runt i bara strumporna. Då fick vi en ny kompis. En liten tjej på 6 år som var med och lekte. Hon hade helt klart de bästa gömställena. Och jösses vad hon var snabb! Hon sprang hur fort som helst. Jag kände barnasinnet och lekglädjen sprudla i min kropp.

Livet leker och kärleken spirar.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Haha, ni VAR SNYGGAST! Åh vad roligt att ni hade trevligt, då kanske vi kan följas nästa gång hihi! och p.s tack att jag iaf kom på sjätte plats! d.s! ;D

2009-02-21 @ 18:40:47
URL: http://dannelof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0