Jösses vad massa inlägg?!

Oj vad jag har skrivit idag inser jag. Aja, det är en blandning mellan hopp och förtvivlan och orden måste ut. Förlåt för alla orden, jag tror det kallas bearbetning, livslust, förtvivlan och förvirring.

Jag har varit ganska glad idag och ganska munter, men bitterheten är svår och ibland sliter den tag i mig brutalt mycket, på allvar.

Det finns familjekärlek, syskonkärlek, kompiskärlek, parkärlek, hetrosexuell kärlek, homosexuell kärlek, bi sexuell kärlek, kärlek till livet, intressekärlek, kärlek till saker, kärlek till djur, lycklig kärlek, olycklig kärlek, svag och stark kärlek, det finns gammal kärlek och ny, förälskelse och vardagskärlek, komplicerad kärlek, flört, mental kärlek och fysisk, aggressiv kärlek, svartsjuk kärlek, kärleksproblem, komplex kärlek, kärleksord, sånger, filmer, böcker, handlingar, kärleksfulla minnen, kärlekshull oro, villkorslös kärlek, perfekt kärlek, kompromissad kärlek, äkta kärlek och falsk kärlek, kärlek i en grupp eller till en enskild person, viktig kärlek och kärlek som är överflödig, kärlek till människorna, trogern kärlek, otrogen kärlek, kärleksfull beröring, samlad kärlek, flyende kärlek, kärlek till sig själv, ensam kärlek, kärleksfulla blickar, föräldrakärlek, passionerad kärlek, trygg kärlek, vane kärlek, förbipasserande kärlek och permanent kärlek,

Varför kretsar så stor de av livet kring kärlek? Och är det inte så att vi alla har känt förvånansvärt många av ovanstående typer av kärlek. Men när det är kärlek överallt i olika former och man känner för att hata, då kanske man antingen har en dålig dag, råkar vara alldeles för bitter eller inte passar in i vårvärld. Vem överlever utan att älska? Att inte känna något av ovanstående eller något av det som för dig handlar om kärlek. Ett liv utan kärlek är inte ett liv. Så älska allt som går idag och imorgon så du inte kommer på om en månad att du hatade för mycket och kände dig bitter.

/Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0