Recepttips
Vill tipsa om detta recept, gott och lättlagat för nybörjarkocken (Hanna) eller den som vill slippa krångla till det men är less på köttfärssås (Jag).
Köttfärspanna
300 - 400 gr köttfärs
1 lök
1 vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater
1 liten burk majs (eller motsvarande mängd fryst)
1 liten burk champinjoner (eller motsvarande mängd färska)
Salt
Peppar
Cayennepeppar
Timjan
Fräs lök och vitlök. Häll i köttfärsen och bryn den, salta och peppra. Häll i de krossade tomaterna, majsen och champinjonerna och låt småkoka på svag värme några minuter. Smaka av med cayennepeppar och timjan.
Ät tillsammans med ditt favorittillbehör, fungerar lika bra med ris eller fullkornspasta, som couscous eller potatis.
Mat är gott!
/JEnny
Köttfärspanna
300 - 400 gr köttfärs
1 lök
1 vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater
1 liten burk majs (eller motsvarande mängd fryst)
1 liten burk champinjoner (eller motsvarande mängd färska)
Salt
Peppar
Cayennepeppar
Timjan
Fräs lök och vitlök. Häll i köttfärsen och bryn den, salta och peppra. Häll i de krossade tomaterna, majsen och champinjonerna och låt småkoka på svag värme några minuter. Smaka av med cayennepeppar och timjan.
Ät tillsammans med ditt favorittillbehör, fungerar lika bra med ris eller fullkornspasta, som couscous eller potatis.
Mat är gott!
/JEnny
Kommentarer
Trackback